Använd Viva Engage på jobbdatorn

Med Microsoft Viva Engage går det smidigt att koppla samman olika personer på en arbetsplats utifrån intressen, arbetsroller och ämnen. Lösningen är dessutom ett optimalt sätt för att de anställda ska känna sig mer tillrätta på jobbet. Det kan i sin tur även bidra till att personalen engagerar sig mer i arbetsuppgifterna.

Viva Engage förstärker medarbetarupplevelsen

Den populära kommunikationsplattformen Viva Engage sticker ut genom att bidra med engagemang och kunskap på ett mer anpassat sätt. I tider då distansarbete är ett vanligt inslag hos organisationer är det särskilt viktigt att skapa en gemenskap. Viva Engage har de rätta egenskaperna för att varje anställd ska känna sig uppdaterad, aktiv och framför allt uppskattad.

Plattformen ger insikter om medarbetare och på vilket sätt dessa är engagerade i verksamheten. Det i sin tur ger organisationen en bättre förståelse för hur interaktionen på arbetsplatsen ser ut och kan även agera utifrån den information Viva Engage förmedlar.

Integrerad plattform med Microsoft 365-verktyg

Genom att kombinera kraften i andra avancerade samarbetsfunktioner kan du nu få en optimal plattform som främjar organisationen på flera plan. Viva Engage kan nämligen enkelt bli en del av den övriga kommunikationen eftersom plattformen är anpassad till Microsoft 365-verktyg som SharePoint och Dynamics CRM. Dessutom kan alla chattar integreras med Microsoft Teams.

Med Viva Engage på din arbetsdator kan du lättare känna tillit samt tillhörighet och hålla dig uppdaterad om allt som händer på din arbetsplats. Resultatet blir ett förbättrat samarbete och förstärkt engagemang från både anställda och ledning!