Datorn i marknadsföring

Bästa sättet att nå människor är via datorskärmen eller displayen i mobiltelefonen. Om du dessutom lägger ditt varumärke eller ditt budskap på sociala medier i det flöde där mottagarna redan finns, har du alla möjligheter att bli sedd – om du vet hur du ska designa ditt varumärke.

Designa med Klingit

Det finns flera intressanta tjänster för att designa varumärken för sociala medier, och hos Klingit kan du få en av de allra bästa tjänsterna! Dessutom har de flera olika tjänster, alla lika professionella och lättillgängliga. Du lägger in ditt projekt i systemet och blir sedan ihopkopplad med ett team på Klingit. Teamet består av expertis och projektledning inom det du ska producera. Du får tillgång till de bästa designtalangerna som du kan finna på den globala marknaden. Start sker direkt – ingen tid spills i onödan.

Ändra tills du är nöjd

Du får ett förslag från Klingit som du kan få korrat och ändrat tills du är fullt nöjd. Det första förslaget kommer i form av ett utkast, ofta redan inom 48 timmar. När du har gått igenom det kan du sköta feedbacken i Klingits system online. Det är smidigt och de svarar snabbt. När du är nöjd levereras en färdig design som du självklart äger rättigheten till.

Stort värde i tjänsten

Grafisk design på Klingit-abonnemang kostar från 7900 kronor per månad och uppåt. Det är en mycket smart tjänst där du har tillgång till ett designteam av högsta klass, samt många fina digitala verktyg. Det finns olika paketlösningar på Klingit – Production, Create eller Full Stack. Det ingår flertalet tjänster i varje paket som kostar lite mer men är mycket prisvärda eftersom du får ett helt specialistteam till ditt förfogande. Teamet har valts ut noga via interna tester.

Som kund har du också kostnadsfri tillgång till lagring, det vill säga ett “brand assets storage”. Det är ett bibliotek för dina varumärken som finns hos Klingit. Här kan du dela varumärken och designer med dina medarbetare eller kunder.

Design och konceptutveckling

Production är en effektiv och enkel designtjänst där du redan har en logotyp eller ett material och detta ska implementeras i nya kanaler som exempelvis nya webbsidor, annons eller presentation. Då utgår designen ifrån det befintliga varumärket eller logotypen. Create står för kreativ design. Detta team arbetar med att utveckla konceptet från start. Det är ett mer avancerat designarbete där Klingit blir din partner i att utveckla varumärkets utseende. Klingits team är också skickliga på sociala medier där de kan marknadsföra dina kampanjer mycket målgruppsfokuserat, och så kan man anlita dem för utveckling av sin sajt. Då implementeras de designer som Klingit skapar. Utveckling av sajt kan läggas upp som en abonnemangstjänst. Du kan bjuda in dina partners i systemet och samarbeta smidigt.